Dezvoltarea aplicațiilor

Servicii de dezvoltare a aplicațiilor mobile creative

Transformați-vă ideile de afaceri în aplicații mobile cu Mindster. Arena de dezvoltare a aplicațiilor mobile fiind unul dintre cele mai inovatoare spații din industrie, deține astăzi perspectiva viitorului afacerilor. Realizăm aplicații mobile pentru platforme multiple, cum ar fi Android, iOS și soluții multi-platformă în UI/UX, PhoneGap, etc. Echipa noastră de dezvoltare a aplicațiilor mobile are o serie lungă de lansări de aplicații de calitate infailibile în magazinele de aplicații Google Playstore și iOS. De asemenea, oferim soluții de aplicații mobile personalizate pentru a restabili orice eșec din afacerile dvs. de zi cu zi.

Mindster este o companie de dezvoltare de aplicații mobile care găzduiește o echipă vibrantă de programatori, care au o experiență bogată în crearea de aplicații mobile care oferă cerințele clienților. Echipa noastră bine constituită și echilibrată de dezvoltatori, manageri de dezvoltare a afacerii, analiști de calitate, experți în marketing etc. poate rezolva orice complicații care pot apărea de la începutul până la etapa de livrare a aplicației dvs. mobile. De la wireframing la prototiparea mvp, lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a încorpora intrările lor neprețuite. Soluții la cerere, aplicații specifice industriei și produse cu etichetă albă economică și lista continuă.

În primul rând, tendințele de dezvoltare a aplicațiilor mobile sunt definite de cerere. În 2020, una dintre consecințele pandemiei COVID-19 a fost o creștere dramatică webdesign a cererii pentru anumite categorii de aplicații mobile. Numărul de descărcări pentru Zoom, Google Meet, Echipele Microsoft au trecut prin acoperiș și, la un moment dat, valorificarea Zoom a depășit Boing. Aplicațiile mobile care ajutau oamenii să se adapteze și să facă față bolii au devenit extrem de populare și – pentru a satisface cererea în creștere rapidă – companiile au trebuit să investească puternic în dezvoltarea acestor aplicații pentru a-și crește capacitatea și a aduce noi funcții.

Anul acesta 2021 – pentru că pandemia este încă aici – este complet justificat ca aplicațiile mobile pentru conferințe video, livrare, educație la distanță și streaming media să continue să domine peisajul mobil. În același timp, deoarece mai multe vaccinuri sunt administrate la milioane de oameni din întreaga lume, ar trebui să ne așteptăm ca dependența de aceste platforme să scadă într-o oarecare măsură, dar, în prezent, cererea este încă foarte mare.

Există mai multe tehnologii mobile care sunt esențiale în efortul mondial de adaptare la viața din timpul pandemiei. Una dintre aceste tehnologii este 5G, care a fost lansată în SUA atât de AT&T, cât și de Verizon. Avantajul major pe care îl aduce pe masă este o nouă viteză de transmisie a informațiilor, care este la fel cu rețelele Wifi de mare viteză. În toamna anului 2020, Apple a lansat iPhone 12, noul model care acceptă standardul 5G, pregătind terenul pentru multe aplicații iOS pentru a face următorul pas în dezvoltare și pentru a aduce noi caracteristici care nu erau posibile înainte.

O altă caracteristică care a apărut pe radarul dezvoltatorilor de aplicații în 2020 și cu siguranță va continua să fie extrem de importantă este confidențialitatea. Este ceva care a fost neglijat de câțiva ani când întregul ecosistem de dezvoltare a aplicațiilor a fost axat exclusiv pe creștere. Lucrurile s-au schimbat cu siguranță – în 2021, dezvoltatorii de aplicații vor trebui să ia în considerare confidențialitatea utilizatorilor lor și să abordeze problema captării, stocării și procesării informațiilor utilizatorilor. Atât GDPR european, cât și numărul tot mai mare de reglementări din SUA au stabilit standardul pentru confidențialitatea utilizatorilor aplicațiilor mobile.

În ultimii câțiva ani, una dintre caracteristicile care au mutat cu adevărat acul pentru dispozitivele purtabile au fost aplicațiile de fitness și medicale. A avea senzori la încheietura mâinii tot timpul deschide o grămadă de oportunități pentru exploratorii de aplicații de explorat. Cea mai recentă îmbunătățire a senzorului Apple Watch pentru a analiza fluxul sanguin al corpului uman a permis măsurarea nivelului de oxigen din sânge, care este un parametru vital pentru a monitoriza oamenii pentru o posibilă contracție a virusului COVID-19.

Satelitul constant al dezvoltării hardware-ului mobil este o cantitate tot mai mare de informații pentru a capta, analiza și discerne modele bazate pe aceste informații. Fără îndoială – 2021 va asista la noi progrese în învățarea automată pentru a da sens tuturor tipurilor de date captate de senzorii optici și audio.

Una dintre paginile întunecate ale anului 2020 a fost numărul tot mai mare de încălcări ale securității digitale care au dus la consecințe financiare și politice grave. În 2021, dezvoltatorii de aplicații trebuie să ia în considerare cele mai recente progrese în securitatea software-ului pentru a face față provocării. Semnificația problemei este cu adevărat greu de supraestimat, vremurile în care hackerul sistemelor informatice de către amatori, de dragul de a-și satisface ego-ul, au dispărut, astăzi sunt implicați actorii de stat și ridică bara securității software-ului mobil la nivelul următor.

Temele comune sunt:

  • Datorită impactului mondial al pandemiei COVID-19, tehnologiile purtabile, în special dispozitivele medicale, de exemplu pentru urmărirea nivelului de oxigen din sânge, vor avea un impuls semnificativ în dezvoltare. La fel ca și categoriile de aplicații, cum ar fi E-learning, rețele sociale, comunicare, video, finanțe și jocuri, vor continua să fie la mare căutare.
  • Tehnologia Internet of Things va obține în cele din urmă principalul facilitator, cum ar fi 5G disponibil pe scară largă (atât infrastructură, cât și smartphone-uri, cum ar fi iPhone 12 și numărul de telefoane cu sistem de operare Android care îl acceptă) pentru a face case și, într-o anumită măsură, orașe inteligente, conectând dispozitive mobile cu un număr mare de senzori.
  • Dezvoltarea aplicațiilor pe mai multe platforme va continua să ofere o soluție inteligentă pentru companiile care au nevoie de o singură soluție mobilă pe mai multe platforme pentru a economisi bani pe dezvoltare pentru mai multe platforme mobile.